Investeren

Winkelwonen werkt gelijktijdig aan diverse projecten waarbij eigen vermogen en de inbreng van externe investeerders worden gecombineerd. Om slagkrachtig te zijn en onze groei te versnellen komen wij graag in contact met nieuwe investeerders. Bij Winkelwonen zijn we door onze gedegen en transparante aanpak in staat een aantrekkelijk rendement van 4% tot 6% te bieden aan onze investeerders met heldere afspraken en zekerheden.

''Investeren in het oplossen van een maatschappelijk probleem''

Er is een groot tekort aan koop- en huurwoningen in het middensegment. Met onze focus op leegstaand commercieel vastgoed en het ombouwen van de leegstaande ruimtes boven winkels naar woningen, creëren we de nieuwe woonruimte die momenteel zo hard nodig is. Investeren in Winkelwonen betekent dus investeren in het oplossen van een maatschappelijk probleem.

''Bij ons is duurzaam ontwikkelen vanzelfsprekend''

Bij ons is duurzaam ontwikkelen vanzelfsprekend. Zo denken we in het begintraject al na over goede isolatie en andere maatregelen zoals warmtepompen en zonnepanelen. Waar mogelijk passen we de nieuwste technologieën toe in onze projecten. Ook in materiaalgebruik kiezen we het milieuvriendelijke alternatief. Het is onze maatschappelijke plicht om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Maar ook voor het rendement heeft dit het beste effect. Kopers en huurders kiezen liever voor een duurzame woning.  

''Bij ons is duurzaam ontwikkelen vanzelfsprekend''

Meer weten over investeren in Winkelwonen? Neem contact met ons op voor meer informatie.